Всі категорії
Додати товар

Трав'яні кульки abhaibhubejhr від кашлю та болю в горлі формула 1, 40 шт

45 грн
Опис

Настає сезон застуди і грипу, починається кашель і першіння в горлі, хочеться швидше позбутися цих симптомів. На допомогу приходять натуральні лікарські засоби, а саме - тайські трав'яні кульки Abhaibhubejhr від кашлю та болю в горлі Формула 1 (класичні). Вони швидко вирішать проблему, не завдадуть шкоди, завдяки лише натуральним рослинним інгредієнтам.
Олія шавлії, яка є у складі трав'яних кульок, діє як відхаркувальний та протизапальний засіб та антисептик, ембліка як постачальник вітаміну С та відновлення імунітету, андрографікс як найефективніша рослина для полегшення стану при застуді.
Також у складі присутні велика кількість екстрактів ембліки, лакричного кореня, шовковиці, пасліну тайського.

Дія:
1. Купує кашель.
2. Позбавляє болю і першіння в горлі.
3. Виводить харкотиння.
4. Знімає запальні процеси.
Тайські кульки від кашлю можна використовувати для профілактики та зміцнення імунітету при спалахах простудних захворювань. Кульки від кашлю можуть бути з різними смаками, їх використовують просто розсмоктуючи по 1 – 2 штуки.
Застосування:
Для лікування – використовувати кульки через кожні 2 години, для профілактики – використовувати 3 рази на день. Після використання не їсти і не пити близько години. Кульки гіпоалергенні, не мають побічних дій і безпечні навіть для вагітних, тих, хто годує груддю, підходять для дітей, але під наглядом дорослих.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари