Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, піролохінолінхінон, 20 мг, 30 рослинних капсул

495 грн
Опис

Опис
Пірролохінолінхінон, 20мг від California Gold Nutrition
Містить піролохінолінхінон PureQQ®
Рослинні капсули з тапіоки ♦ TapiOgels™
Підтримує роботу мітохондрій*
Підходить для вегетаріанців та веганів
Не містить глютена, ГМО та сої
Проводиться на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

PQQ — це корисна сполука, відома своєю потенційною антиоксидантною активністю. Пірролохінолінхінон від California Gold Nutrition — зручний спосіб додати більше цього з'єднання у ваш раціон для підтримки роботи мітохондрій*.

Зміцніть своє здоров'я за допомогою PQQ у вигляді добавки

Вважається, що при щоденному прийомі у вигляді добавки піролохінолінхінон (PQQ) має безліч потенційних переваг для здоров'я. Було виявлено, що це ефективний кофактор, що має антиоксидантні властивості, який відіграє важливу роль у підтримці здорового росту, функціонування та оновлення мітохондрій*. Завдяки здатності підтримувати роботу мітохондрій PQQ може сприяти виробленню енергії*.

Пірролохінолінхінон від California Gold Nutrition містить піролохінолінхінон PureQQ® у рослинних капсулах з тапіоки TapiOgels™. Ця добавка підходить для вегетаріанців та веганів. Вона не містить глютену, ГМО та сої. Одна упаковка розрахована на прийом протягом приблизно 1 місяця (при дотриманні рекомендованої дози).

Блог iHerb

Сила мозку

Зміцніть здоров'я, зарядивши свої мітохондрії

Пірролохінолінхінон (PQQ) та здоров'я серця

Нова суперзірка серед добавок: чому PQQ може допомогти омолодити ваш мозок

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день під час їжі. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

складові
Основні інгредієнти
Пірролохінолінхінон (двонатрієва сіль)

Рослинні капсули можуть змінювати колір, можливе розшарування вмісту капсули. Це природний неминучий процес, який не впливає на якість продукту.

Інші інгредієнти
Рослинна капсула (модифікований тапіоковий крохмаль, гліцерин, очищена вода, мальтитол), олія з рисових висівок, віск з рисових висівок, соняшниковий лецитин.

При виробництві цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію належної поточної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени чи інгредієнти.

Попередження
Зберігати у недоступному для дітей місці. Перед прийомом харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований з метою безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі від 20 до 25°C (від 68 до 77°F).

Відмова від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях та інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, які вносяться виробниками щодо упаковки або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Майте на увазі, що навіть незважаючи на те, що іноді упаковка товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість та свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на упаковці, попередженнями та інструкціями щодо використання продуктів перед їх застосуванням та не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зауважте, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виконані з використанням машинного перекладу. Це зроблено винятково для вашої зручності. Всі подібні переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідайте веб-сайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 м'яка таблетка
Порцій в упаковці: 30

Кількість в 1 порції % від добової норми
Пірролохінолінхінон (двонатрієва сіль) 20 мг †
† добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари