Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, alphawave, l-теанін, 200 мг, 60

600 грн
Опис

Опис
L-теанін, 200 мг California Gold Nutrition
Містить AlphaWave® The Calming Wave
Допомагає розслабитися, не викликаючи сонливості*
Покращує когнітивну функцію та знижує рівень стресу*
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

L-теанин — це амінокислота, яка міститься в листі зеленого чаю та сприяє розслабленню, зберігаючи концентрацію уваги*. Згідно з дослідженнями, вживання L-теаніну як домішки може посилювати альфа-ритми мозку, які є ознакою розслаблення без сонливості*. Поєднання зібраної розслабленості та спокійної зосередженості пояснює вибір цього ноотропного засобу тими, хто хоче поліпшити когнітивні здібності та знизити рівень стресу.

L-теанин California Gold Nutrition містить AlphaWave® — запатентовану форму високоочищеного L-теаніну.

Блог iHerb

L-теанин — короткий посібник

L-теанін, користь для здоров'я та підтримка когнітивної функції

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день незалежно від прийомів їжі. Бажано приймати відповідно до рекомендацій лікаря.

Інгредієнти
Інгредієнти
L-теанин

Інші інгредієнти
Мікрокристалічна целюлоза, модифікована целюлоза (рослинна капсула), діоксид кремнію.

Містить L-теанін AlphaWave®. AlphaWave® — зареєстрована торгова марка Ethical Naturals, Inc.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де можуть оброблятися інші продукти, що містять дані алергени та інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком приймання харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Порцій в упаковці: 60

Кількість в 1 порції % від добової норми
L-теанин (AlphaWave) 200 мг †
† Добова норма не визначена

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари