Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, екстракт босвелії з екстрактом куркуми, 250 мг, 120...

710 грн
Опис

Опис
Екстракт босвелії California Gold Nutrition
Містить екстракт куркуми
Босвелієва кислота та куркуміноїди
Забезпечує збалансовану імунну реакцію*
Підходить для веганів і вегетаріанців
Екстракт босвелії, стандартизований до 70% босвелієвої кислоти
Екстракт куркуми, стандартизований до 95% куркуміноїдів
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Босвелія пилкова (Boswellia serrata) — це смолиста рослина, також відома як ладан, яка традиційно використовується впродовж багатьох століть у всьому світі. Згідно з результатами наукових досліджень, біоактивні компоненти босвелії, як-от босвелієві кислоти, допомагають підтримувати збалансовану імунну реакцію та сприяють зменшенню інтенсивності болю в суглобах і больового синдрому будь-якого локалізації*. Корінь куркуми (Curcuma longa) — ще один рослинний компонент із багатою історією. Згідно з дослідженнями, що входять до складу кореня та кореневища куркуми куркуміноїди чинять підтримувальну та протизапальну дію*.

До складу екстракту босвелії з екстрактом куркуми від California Gold Nutrition входять екстракт босвелії, стандартизований до 70% босвелієвої кислоти й екстракт куркуми, стандартизований до 95% куркуміноїдів.

Блог iHerb

Болі у разі артриту, куркуму та босвелію

14 способів позбавлення запалення

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 капсули 1-3 раз на день під час їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Екстракт із камеді босвелії (Boswellia serrata) (стандартований до 70% загального об'єму босвелієвої кислоти), екстракт із кореневища куркуми (Curcuma longa) (стандартизований до 95% куркуміноїдів), порошок із кореня куркуми (Curcuma longa)

Інші інгредієнти
Вегетаріанська капсула (модифікована целюлоза), вода), рисове борошно.

Містить екстракт босвелії Boswellin®. Boswellin® — це зареєстрована торгова марка Sabinsa Corporation.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на незалежному підприємстві, що має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Може викликати легкий тимчасовий дискомфорт у шлунково-кишковому тракті. Перед початком застосування харчових добавок у період вагітності, годування груддю, особам, які страждають на хронічні захворювання, людям похилого віку, особам віком до 18 років особам, які приймають рецептурні препарати або мають діагностичне лікування, треба проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть заміне

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари