Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, бісгліцинат магнію, з traacs® від albion, 100 мг, 60...

405 грн
Опис

Опис
Бісгліцинат магнію от California Gold Nutrition
Містить мінерали TRACCS® з високим ступенем засвоєння від Albion Minerals
Сприяє здоров'ю кісток, серця, нервової системи та м'язів*
Підтримує нервову систему та сприяє розслабленню м'язів*
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування харчових добавок вагітні та жінки, що годують, обличчя, які страждають на хронічні захворювання, люди похилого віку, обличчя молодше 18 , що приймають рецептурні ліки або мають діагностичне лікування, мають проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 2 капсулы
Порцій в упаковці: 30

Кількість в 1 порції % від добової норми
Магній (у формі хелату бісгліцинату магнію) 200 мг 48%

Магний — це незамінний мінерал, який відіграє важливу роль у багатьох біофізичних процесах і підтримує загальне здоров'я кісток, серця, нервів і м'язів*. Дослідження показують, що, порівнюючи з іншими формами хелат бісгліцинату магнію, засвоюється вчетверо краще, ніж оксид магнію*. Хелати можуть проникати через стінку кишківника в неповшкодженому вигляді та допомагати переносити прикріплений мінерал у систему, де він може потрапляти в кровотік і поширюватися по всьому організму.

Бісгліцинат магнію от California Gold Nutrition — це форма магнію з високою засвоюваністю, отримана з використанням TRACCS®. TRACCS® означає «справжня амінокислотна хелатна система», створена Albion Laboratories і підтверджена низкою патентів і опублікованих досліджень.

Блог iHerb

Десять основних видів застосування магнію

Чи може магній допомогти поліпшити сон?

Магній для вашого здоров'я та гарного самопочуття

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 капсули на день під час їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Магній (у формі хелату бісгліцинату магнію)

Містить TRAACS®. TRAACS® є зареєстрованою торговою маркою Albion Laboratories, Inc., штат Юта.

Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (рослинна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарата магнію, діоксид кремнію.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениці, сою та глютен. Виготовляється на незалежному підприємстві, відповідному стандартам cGMP, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари