Всі категорії
Додати товар

Силімариновий комплекс для печінки з розторопшею, куркуміном, артишоком 120 капсул

600 грн
Опис

Опис
Силімариновий комплекс California Gold Nutrition
Містить екстракт розторопші, кульбабу, артишок, куркумін C3 Complex®, імбир і BioPerine®
Підтримує здоров’я печінки*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Печінка відіграє життєво важливу роль в організмі, а її основна функція полягає у фільтрації крові та видаленні всіх продуктів життєдіяльності та шкідливих токсинів. Саме тому важливо дбати про здоров’я печінки. Силімариновий комплекс California Gold Nutrition використовує натуральні екстракти розторопші, куркуми та інших рослин, щоб підтримувати здоров’я печінки*.

Користь розторопші

Розторопша (Silybum marianum) — квітуча рослина, відома своїми корисними властивостями. Силімарин, екстракт насіння розторопші, має антиоксидантні властивості, які допомагають захистити печінку від токсинів і сприяють здоровому процесу детоксикації*. Ця добавка поєднує в собі розторопшу з іншими багатими на антиоксиданти рослинними екстрактами для здоров’я печінки, як-от кульбаба, куркума, артишок та імбир, щоб забезпечити комплексну підтримку здоров’я печінки*.

Силімариновий комплекс California Gold Nutrition містить 5 рослинних екстрактів і BioPerine®, екстракт чорного перцю, який покращує засвоєння. Добавка підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену, ГМО та сої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари