Всі категорії
Додати товар

Baby d3 - для дітей - д3 - california gold

180 грн
Опис

Термін: 01-2025

Опис

Вітамін D3 для немовлят California Gold Nutrition
Рідкий вітамін D3 без спирту для немовлят
Можна давати окремо або легко додавати до суміші, молока, соку або їжі
Сприяє підтримці достатнього споживання вітаміну D3 для немовлят*
Підходить для вегетаріанців
Не містить глютену та ГМО
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Вітамін D необхідний для здорового росту немовлят, оскільки він допомагає підтримувати розвиток міцних кісток. Вітамін D3 для немовлят California Gold Nutrition може забезпечити організм новонародженої дитини необхідною кількістю цього вітаміну за допомогою зручної рідкої добавки*.

Корисні властивості вітаміну D3 для немовлят
Багато педіатрів рекомендують приймати добавки з вітаміном D для немовлят, оскільки діти, які перебувають на грудному вигодовуванні, зазвичай не отримують достатньої кількості вітаміну D з інших джерел. Вітамін D допомагає організму засвоювати кальцій і фосфор — мікроелементи, важливі для побудови міцних кісток і зубів*. Якщо дитина отримує достатню кількість цього важливого вітаміну в перші місяці життя, це допоможе підтримувати її здоров’я під час зростання*.

Вітамін D3 для немовлят California Gold Nutrition містить холекальциферол (вітамін D3) з ланоліну в зручній рідкій добавці. Ця добавка не містить глютену, ГМО та сої, а також підходить для вегетаріанців.

Рекомендації із застосування

Основні рекомендації Американської академії педіатрії та Інституту медицини стосовно добавок із вітаміном D для немовлят наведено нижче.

Якщо дитина повністю або частково перебуває на грудному вигодовуванні. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до відлучення від грудей, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші на день або (у віці старше 12 місяців) цільного коров’ячого молока.

Якщо дитина п’є менше ніж 1 л (32 унції) збагаченої вітаміном D суміші. Давайте дитині 10 мкг (400 МО) рідкого вітаміну D на день. Можна застосовувати з перших днів після народження. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D, поки дитина не почне пити приблизно 1 л (32 унції) на день.

Рекомендоване застосування для немовлят віком до 12 місяців: додавати 1 краплю щодня до суміші, молока, соку або інших продуктів.

Перед використанням добре струсити.

Попередження

Не перевищуйте дозу в 1 краплю на день, якщо інше не призначено вашим лікарем.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 20–25 °C (68–77 ºF).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари