Всі категорії
Додати товар

Екстракт бакопи 320 мг - 30 капсул

295 грн
Опис

Термін: 08-2023

Опис

Екстракт бакопи California Gold Nutrition
Містить екстракт бакопи Synapsa®
Рослинна добавка з бакопи (Bacopa monnieri)
Підтримує когнітивні функції та пам’ять*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Бакопа (Bacopa monnieri) — це рослина, яка здавна використовується в традиційній медицині завдяки численним корисним властивостям. Екстракт бакопи California Gold Nutrition пропонує цю рослину у формі зручних вегетаріанських капсул, що дає змогу легко доповнити нею ваш щоденний раціон для підтримки пам’яті та когнітивних функцій*.

Переваги бакопи
Ця добавка виготовлена ​​з екстракту бакопи (Bacopa monnieri) Synapsa®, який клінічно вивчався понад 35 років. Добавки з бакопою, зокрема Synapsa®, були розроблені для покращення когнітивних функцій. Дослідження цієї рослинної добавки показують, що вона покращує багато когнітивних функцій, зокрема роботу органів зору, здатність до навчання, робочу пам’ять і збереження інформації*.

Екстракт бакопи California Gold Nutrition містить Synapsa®, запатентовану та стандартизовану форму бакопи (Bacopa monnieri), отриману з цілої рослини. Добавка підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену, ГМО та сої. За умови приймання згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 1 місяць споживання.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари