Всі категорії
Додати товар

Набір для шугарингу madam saharina паста м'яка 400 г, тальк, шпателі

245 грн
Опис

Цукрова паста для шугарингу Madam Saharina – це 100% натуральна і безпечна паста, до складу якої входить цукор, вода та відсутні будь-які барвники і хімічні добавки.
Набір для шугарингу Madam Saharina – мінімальний базовий набір для проведення процедури шугарингу в домашніх умовах.
✅ У набір входить:
✔ Цукрова паста для шугарингу Madam Saharina м'яка 400 г
✔ Тальк для депіляції і шугарингу Madam Saharina 50 г
✔ Шпателі дерев'яні широкі – 5 шт.
📌 М'яка паста більш еластична і м'яка, ніж паста середньої щільності. Вона підходить для видалення волосся в будь-якій "холодній" зоні тіла: на обличчі, на руках і ногах, на спині та животі, для видалення пушкового волосся. Залежно від умінь і вподобань майстра і типу волосся у постійних клієнтів її можна використовувати і для "гарячих" зон – зона бікіні та в пахвових западинах.

М'яку пасту можна використовувати в прохолодних приміщеннях для роботи мануальною, шпательною або бандажною технікою (за потреби підігріти).

Крім того, шляхом міксування (змішування) м'якою пастою можна трохи пом'якшити більш тверду щільність пасти, що дасть змогу підібрати ідеальну саме для Вас щільність пасти.

Процедура депіляції (шугарингу) виконується при температурі тіла, близько 36°C, що виключає будь-яку можливість опіку або розширення судин.

Паста Madam Saharina дозволяє видаляти волосся довжиною від 1–2 мм, пушок, видаляються і короткі волоски, які ще називають «прядив’яними», а також вросле волосся.

✅ Як підготувати пасту до роботи
Перед роботою цей тип пасти можна підігріти або працювати без підігріву (залежить від техніки роботи, температури приміщення, температури рук та інших факторів). М'яку пасту рекомендується нагріти до 30-32°C. Нагрівати можна будь-яким способом: у воскоплаві, і мікрохвильовці, на паровій бані, на батареї, на сонці. Важливо! При нагріванні кришка баночки повинна бути щільно закрита.
У спекотну пору року можна використовувати без підігріву, у більш холодну пору року – можливий варіант розігріву пасти в руках безпосередньо перед початком роботи.
Довжина волосся повинна бути не більше 1 см. Чим довше волосся, тим болючіше буде процедура депіляції. Оптимальна довжина волосся для комфортної роботи (для новачків) становить 5 - 7 мм.

✅ Як робити депіляцію цукровою пастою в домашніх умовах
Найголовніше, що потрібно для процедури шугарингу – це безпосередньо сама паста і правильність виконання процедури депіляції. Наносити пасту потрібно ПРОТИ РОСТУ волосся, потім різко видалити разом з волоссям у напрямку їх росту.
Напрямок росту волосся можна подивитися на інтерактивних ілюстраціях для потрібної Вам зони тіла.

📌 Що ще може знадобиться?
✔ Насамперед, шпатель – потрібен щонайменше, щоб дістати пасту з баночки (голою рукою пасту не діставати з баночки!). Також шпатель можна використовувати для шпательної техніки роботи з пастою, що дасть змогу працювати на всіх зонах тіла навіть найм'якшою пастою і не боятися залипання. Шпателі є дерев'яні та металеві.
✔ Перед нанесенням пасти обробити потрібну ділянку шкіри антисептиком (можна використовувати звичайний розчин хлоргексидину або спеціальний дезінфекційний засіб).
✔ Як підготувати шкіру до депіляції. Шкіра має бути чистою і сухою. Для кращого ефекту видалення волосся шкіру рекомендується знежирити. Для цього можна використовувати лосьйон до депіляції Madam Saharina, який допоможе очистити шкіру перед депіляцією.
✔ Для зменшення подразнення і неприємних відчуттів перед нанесенням пасти на попередньо очищену і знежирену шкіру можна нанести тальк Madam Saharina.
✔ Відразу після депіляції шкірі рекомендується легкий заспокійливий догляд – для цього є лосьйон-масло або гелі Madam Saharina, компоненти яких дають потрібні шкірі зволожувальний і заспокійливий ефекти. Можна самостійно підібрати засіб бажаної консистенції для догляду за тілом після депіляції.
✔ Якщо Ви не хочете працювати руками (мануальна техніка), то можна скористатися бандажною технікою роботи з пастою. Тоді вам додатково знадобляться бандажні смужки.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Мас маркет
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Всі типи