Всі категорії
Додати товар

Майстерно інвестор. керуйте своїми інвестиціями професійно

450 грн
Опис

У повік інтернету, коли інформації стало занадто багато і інвесторам на кожному розі пропонують сумнівні поради, екзотичні інвестиційні схеми, підозріло прості правила інвестування й послуги брокерів, що беруть грабільські комісіонні, особисті контроль не просто важливий, він життєво необхідний. "Іскусний інвестор" дасть вам змогу самому керувати власним портфелем. Книга розповість, як користуватися методиками, що традиційно застосовуються тільки інституційними інвесторами, як відбирати інформацію, яка приведе вас до успіху, і як стати професійним приватним інвестором. Розберіться в схемі інформаційних потоків на фондовому ринку та навчитеся розпізнавати дійсно свіжі новини, щоб перемагати Сіті в його власній грі.

Сформуйте власний портфель цінних паперів, не вдаючись до дорогих послуг управних фондів.

Придбайте професійні пізнання в галузі фундаментального та технічного аналізу, щоб заробляти гроші на ринку та "медведів", і "биків".

Навчіться кваліфіковано вести пошук і добір інвестицій, а також вільно користуватися інструментами для формування портфеля, включно з інтернетом.

Навчіться мислити, як аналітик, під час вибору акцій і секторів.

У книзі розповідається і про те, як Джон Мейнард Кейнс, Воррен Баффетт і Джим Слейтер зробили собі стан, заробляючи і на ринку "медведей", і на ринку "биків", а також про найвідоміших біржувальних "бульбашок" і крох.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари