Всі категорії
Додати товар

Цифровий маркетинг

290 грн
Опис

"Цифровий маркетинг" — це книга-учобніка про маркетингові інструменти епохи Web2.0. Цифрові канали комунікації дають змогу охопити в десятки і сотні разів більшу аудиторію, ніж традиційні медіаресурси, і вміння ефективно працювати з ними стає пріоритетним завданням сучасних маркетологів.

У книзі докладно описані понад 50 каналів "цифрових інструментів". Більшість із них відомі, але на деякі варто звернути пильнішу увагу, якщо ви хочете робити вашу рекламу якісною, ненав'язливою та цікавою.

У книзі три розділи: нові медіа та маркетинг XXI ст.; цифрові канали; структура планування цифрового маркетингу.

Перший розділ — аналіз змін, що відбулися в структурі комунікацій сучасного суспільства.
Другий розділ — це докладний опис використання таких інструментів, як інтернет-медіа, E-mail і вірусний маркетинг, мобільні платформи, інтерактивні ігри, користувацький контент, цифрове телебачення, Digital Signage. Такі інструменти в книзі названі цифровими каналами.

Інтернет-медіа: що таке медіарна реклама, пошукова оптимізація, пошуковий маркетинг, партнерські програми, спонсорство та ін.
E-mail-маркерінг: глава про те, як зробити розсилання ефектним і ефективним, не стаючи водночас спамером.
Вірусний маркетинг: що таке вірусний контент, як його створювати, де і як поширювати й про правила налагодження діалогу з користувачами.
Мобільні платформи: використання SMS і MMS, мобільних ігор і застосунків, голосувань, тестів, рінгтонів, відео та всього, що можна зв'язати з вашим брендом.
Ігри: глава про ключові рухомі чинники росту індустрії ігор та інтеграції реклами в них.
Digital Signage: про рекламу на цифрових панелях усередині магазинів і про те, як максимально вигідно використовувати потенціал DS у своїй маркетинговій програмі.
Цифрове телебачення: як створити таке відео, яке можна буде дивитися на будь-якому пристрої в будь-який зручний для споживача час.

Третій розділ книги присвячений плануванню цифрового маркетингу.

Книга призначена як для професіоналів з маркетингу та PR, так і для молодих фахівців: докладне освітлення заявлених у змісті тем допомагає глибоко розібратися в предметі.

Стан: Хороший
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари