Всі категорії
Додати товар

Переконаність. впевнений виступ у будь-якій ситуації

290 грн
Опис

Про книгу
Детальне та практичне керівництво з публічних виступів від експерта зі світовим ім'ям.

Уміння виступати впевнено та проводити переконливі презентації допомагає швидше розвивати кар'єру, завойовувати повагу та досягати своїх цілей. Багато людей не усвідомлюють, що стати чудовим спікером може кожен — це такий само розвивальний навичк, як водіння автомобіля або їзда на велосипеді.

Браян Трейсі — один із найпопулярніших у всьому світі спікерів і автор бестселера "Вийди із зони комфорту" і, мабуть, найкращий інструктор з публічних виступів. У своїй книзі він ділиться прийомами, які були перевірені часом, і розповідає, як:

Виступати впевнено та спокійно перед будь-якою аудиторією;

Привертати увагу людей із самого початку;

Використовувати мову тіла та голос, щоб тримати увагу публіки;

Плавно переходити від однієї ідеї до іншої у своїх виступах;

Використовувати гумор, історії та цитати правильно та доречно;

Справлятися зі скептицизмом, представляючи нові ідеї.

Для кого ця книга
Для всіх, хто хоче виступати впевнено та переконливо в будь-якій ситуації та перед будь-якою аудиторією.

Об авторе
Браян Трейсі — світовий експерт у галузі психології успіху.

Трейсі народився в небажаній родині. У віці він, кинувши школу, почав працювати різноробочим. Вісім років працював на теплоході, який створював навколосвітнє плавання. За цей час Трейсіпотужала у 80 країнах. Після повернення, він вирішив стати фахівцем із продажу в одній компанії. Він почав свою кар'єру з посади звичайного "продажника", а через два роки став Віце-президентом компанії.

Уже тоді — у 25 років — у нього почала складати власну систему успіху. 1981 року Трейсі запускає навчальний проєкт у форматі семінару "The Phoenix Seminar". 1985 року він з'являється на касетах під новим ім'ям — "Психологія досягнень". Цей курс прогрімів на весь світ, ставши абсолютним бестселером.

Відтоді Трейсі написав майже 60 книг, серед яких Переговори, Мотивація, Вийди із зони комфорту, Делегування й керування. Його книги були переведені десятки мов світу. Записав кілька сотень навчальних аудіо- та відеопрограм про психологію успіху. 2010 року заснував університет Браянса Трейсі, який в онлайн-форматі навчає підприємців і менеджерів з продажу. Щорічно консультує приблизно 400 компаній.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари