Всі категорії
Додати товар

Полювання на покупця. самовчитель менеджера з продажу

290 грн
Опис

У своїй книзі "Охота на покупця" відомий бізнес-тренер Олександр Деревіцький береться навчити читачів продавати не на словах, а на ділі. Автор ділиться не тільки своїм досвідом у сфері продажів, а й пропонує використовувати досвід розвідлужб, а також акторську та режисерську майстерність.

Для кого ця книга
Ми рекомендуємо цю книгу продавцям, менеджерам з продажу, а також усім, хто хоче навчитися продавати та вигравати переговори.

Чому ми вирішили видавати цю книгу
Цю книгу ми вирішили видати тому, що зрозуміли, що на ринку, перенасиченому перевіреною 150 Глітією про продажі, бракує книг від людей, які знають тонкощі продажу в наших умовах, знайомих з особливостями національного полювання на покупців.

Фішка книги
Автор відступив від традиційного стилю навчальних посібників і представив свою програму як "баек бізнес-тренера", тобто приклади з власного життєвого досвіду та досвіду учасників його тренінгів.
Експерти журналу "Секрет фірми" додали Олександра Селіцького до десятки провідних бізнес-тренерів. Його підхід часто називають "агресивним". Але, як стверджує він сам, головне — вміти спілкуватися з клієнтом і робити "сюжетні", а не казкові продажі.

От автора
У цій книзі я хочу розповісти про те, з чим мені доводиться стикатися щодня, - про навчання техніки продажів і ділових комунікацій. Мої замальовки зроблені з натури на заняттях за агентурними технологіями, за жорсткими переговорними прийомами, за загальною методикою особистих продажів.

Об авторе
Колиший геолог. Кавказ, Колима, Омоло, Камчатка, подорожі.
З 1990 — в торгівлі.
Було безліч агентських професій, різні власні бізнеси. Продав і продає майже все, що дає змогу продавати свободу.
Багато хто знає Дерев'яного завдяки особливим зусиллям зі створення слов'янської школи продажів і розробленням агентурних технологій збуту. Поряд із традиційними засобами на своїх тренінгах він використовує досвід спецслужб, розвідки, дипломатії, акторської майстерності, режисури, досвід шпигунів, психоаналітиків, шаманів і шоуменів.
З 1994 року Деревіцький розробляє тренінги з 1994 року. Працює в дуже вузькій ніші — тільки продажі та переговори. 2002 року він став "Найкращим тренером Росії", а 2004 року увійшов у десятку найкращих тренерів.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари