Всі категорії
Додати товар

Ментальні пастки на роботі

270 грн
Опис

Основна думка автора - шукай причини невдач у роботі насамперед у самому собі. Але автор зовсім не закликає до самобичування. Ваш успіх - у ваших руках. Необхідно проаналізувати власні вчинки і реакції на виклики, що виникли на роботі, і навчитися здалеку помічати і обходити "гострі кути" - це стосується спілкування як з колегами, так і з начальством. Вас ображає байдужість керівника до ваших фантастичних результатів? Турбує занадто довге перебування на одній і тій же посаді? Ви просто боїтеся не впоратися з новим завданням і втратити роботу? Марк Гоулстон дає ясні і геніальні в своїй простоті поради і заряджає енергією для подолання перешкод, якими ми самі себе оточуємо. Завдяки чіткій структурі: конкретний приклад - "діагноз" проблеми - варіанти її рішення і робота над помилками - книга є чудовим посібником для роботи над собою. Книга читається надзвичайно захоплююче, так як складається з історій реальних людей, які пережили ситуацію "самоблокування" - і успішно вийшли з неї. Для кого ця книга Для бухгалтера, звільненого за вперте небажання освоювати нову програму. Для амбітного менеджера по продажам, "цифри" якого не справляють враження на директора. Для тех, чей семейный бизнес буксует, несмотря на все старания - словом, для всех, кто стремится к успеху, и должен лишь избавиться от груза собственных предрассудков и комплексов!
Почему мы решили издать эту книгу
Посмотрите вокруг - и вы сами увидите, насколько велико число людей, собственными руками тормозящих и даже разрушающих, казалось бы, блестящую карьеру! Книга Марка Гоулстона поможет большинству из них трезво взглянуть на вещи и постараться изменить себя - не изменяя себе. "Фішка" книги Цитати від знаменитих в самих областях людей - від Джиммі Хендрікса до Уоррена Баффета - є яскравою ілюстрацією спостережень автора - відомого психіатра, тренера переговірників ФБР. І бонус в кінці книги: коротка таблиця аналізу поведінкових типів. Дізнайтеся, ваше життя прагне до повного втілення або ризикує покотитися по похилій? Від автора ...Я не ваш босс. Я не провожу журналистское расследование. Я врач - целитель, слушатель, помощник; я работаю с людьми, которые сами создают себе трудности, а также с руководителями, которым приходится справляться с такими подчиненными. Я помогаю своим клиентам распознавать и преодолевать трудности и таким образом добиваться большего успеха - и помогать в этом другим, так как я убежден: тратить впустую свой потенциал - недопустимо.
Об авторе: Д-р Марк Гоулстон - известный профессор психиатрии, бизнес-консультант. Он трижды попадал в список Лучших психиатров Америки (в 2004, 2005 и 2009 гг.). Среди его клиентов были такие компании как Goldman Sachs, IBM, Bloomberg, Federal Express, Accenture и многие другие. Свою уникальную методику он создал в ходе работы с переговорщиками ФБР и полиции США.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари