Всі категорії
Додати товар

Ctrl alt delete. перезавантажте свій бізнес і кар'єру, поки ще не пізно

230 грн
Опис

Про що ця книга Про те, як змінити свій спосіб мислення і одночасно перебудувати свій бізнес і кар'єру в епоху змін. Часи змінилися, і разом з ними змінився бізнес. Назавжди. У цьому можна звинувачувати технології, смартфони, планшети, соціальні мережі, Інтернет-торгівлю і все що завгодно, але факт залишається фактом. Це вже не рай, але ще й не пекло. Мітч Джоел воліє називати це перехідний час чистилищем. Так що ви збираєтеся з цим робити? Джоел, один з провідних світових експертів з інтернет-маркетингу та новим медіа, попереджає: настав час перезавантаження. Настав час переглянути наші підходи до ведення бізнесу і традиційні бізнес-моделі. Адже всього протягом найближчих п'яти років ви чи вся ваша галузь можуть просто зникнути. Згадайте, як виглядав ринок мобільних пристроїв до появи iPhone і iPad. Так давно це було? Автор описує п'ять ключових сил, які змінюють бізнес вже сьогодні, але зовсім небагато враховують їх у своїй стратегії. Крім того, ви дізнаєтеся про семи факторах, які допоможуть вам підготуватися до роботи в нових умовах і побудувати успішну кар'єру сьогодні. Для кого ця книга Для маркетологів, керівників всіх рівнів і завсідників Хабра. А ще для всіх, хто хоче побудувати успішну кар'єру в ці нестабільні часи. Фішка книги Книга розбита на дві частини: перша частина - про стратегію бізнесу - адресована керівникам компаній і директорам з маркетингу, друга частина - про управління кар'єрою - адресована всім, хто працює за наймом, особливо в області маркетингу. Книга скоріше концептуальна, ніж інструментальна. Але в ній багато слушних думок і прикладів з життя. Від автора Настав час серйозних змін у бізнесі. Ви знаєте це, бачите кожен день. Вперше в історії бізнесу споживачі в чому випереджають компанії, які їх обслуговують. Вони більш активно взаємодіють один з одним, більш інформовані, більше створюють і діляться своїми продуктами. Вони розумні і стають ще розумнішими. Проблема большинства компаний в том, что они не могут адаптироваться к этим условиям, а их сотрудники не знают, как изменить старые методы работы. Технологии преобразили не только способ покупки и продажи товаров потребителям и формат социального взаимодействия. Они запустили стремительный процесс генетической мутации, и мы до сих пор находимся в разгаре этой эволюции. Я называю этот временной отрезок чистилищем. Мы не в аду - но это определенно и не рай.

Необходимо понять, что по пути через чистилище многие компании погибнут, профессии исчезнут, при этом другие будут процветать, появятся новые компании и специальности.

Зачем нужна эта книга? У бизнеса и у людей, занятых в бизнесе, больше нет выбора. Им нужна перезагрузка. Они должны использовать комбинацию клавиш Ctrl Alt Delete. Мы живем в период чистилища и наблюдаем, как компании и их сотрудники борются за место на рынке. Мы застряли на этапе перехода к цифровой индустрии и сыты по горло аналитическим параличом, который не дает бизнесу вздохнуть. И нам необходимы озарения и наставления, ведущие к успеху. Этому и посвящена книга. Это путеводная нить для движения вперед, к деловому и профессиональному успеху.

О книге
Митч Джоэл пишет о том, как адаптироваться к обстоятельствам и научиться быть первым в интернете. Эта книга поможет вам подготовиться к будущему уже сейчас!

Тони Шей, автор бестселлера "Доставляя счастье" и CEO компании Zappos

Митч Джоэл пишет с уникальным сочетанием теплоты и ума. Он дает генеральный план управления бизнесом с человечным подходом и высококачественными результатами.

Сьюзан Кейн, автор книги "Интроверты"

В мире, где хватает невыполненных обещаний, Митч Джоэл честно держит свое слово. Он живет делом, о котором пишет, и делает его с отзывчивостью и глубоким пониманием.

Сет Годин, автор бестселлеров "Незаменимый", "Лидер есть в каждом", "Фиолетовая корова".

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари