Всі категорії
Додати товар

Стильний лонгслів/тельник/світшот/футболка червоно-білого кольору warehouse. англія.

300 грн
Опис

Стильний лонгслів червоно-білого кольору від відомого британського виробника Warehouse. Warehouse - це британський бренд жіночого одягу, який пропонує широкий асортимент стильного та сучасного одягу для жінок. Він був заснований у 1976 році та став одним з провідних брендів у Великій Британії. Основні риси бренду – це стильні дизайни, сучасні силуети та використання якісних матеріалів.
Warehouse часто слідує останнім модним тенденціям і пропонує модні та актуальні речі для повсякденного носіння та особливих випадків. Ось понад 40 років бренд доводить, що класичний одяг може поєднувати в собі не тільки елегантну простоту, але і новомодні тенденції. Своєю цільовою аудиторією бренд Warehouse називає міських модниць віком від 18 до 30 років. Однак насправді в асортименті марки знайдеться щось цікаве і для вікової аудиторії.Основною метою бренду є адаптація та покращення модних трендів. Марка прагне зробити доступним тенденції стилю для простих жінок, зробити їх більш практичними. Для офісу, для прогулянки, для дому, для відпочинку – у каталозі Warehouse знайдеться одяг на будь-який випадок життя. Тут ви не знайдете чогось надприродного чи ультрамодного. Британський бренд слід своїм заповідям і намагається дотримуватися стриманості та елегантності у своїх колекціях. Акцент марка робить на унікальні технології виробництва, на натуральні та екологічні тканини, на практичність та різноманітність варіантів.

Преміальні якість тканини 100 % бавовна, без синтетики. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі.

Лонгслів класичного крою. Круглий виріз горловини. Довгі рукави. Манжети візуально зроблені завдяки принту. Кокетка також візуально зроблена шляхом дрібнішого принта.

Ідеально сідає на розмір 12 UK або 40 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
довжина рукава від горловини 75 см
ширина рукава 13 см
груди 56 (112) см
загальна довжина 65 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Принт:

Схожі товари