Всі категорії
Додати товар

Стильний золотий топ/блуза/жилетка/безрукавка wallis. англія.

400 грн
Опис

Стильний золотий топ від британського бренду Wallis. Wallis - британський бренд, заснований в 1923 році в Лондоні, спеціалізується на створенні колекцій вишуканого жіночого вбрання. Дизайнери використовують лише якісні та натуральні тканини, ультрамодні принти та оздоблення. Засновником бренду є Raphael Nat Wallis (Рафаель Нат Волліс). Він відкрив перший магазин Wallis у 1923 році в Іслінгтоні. Після зростання економіки Великобританії, бренд Wallis почав своє розширення по інших країнах. Так були відкриті магазини в Німеччині, Саудівській Аравії, а також країнах Південної Африки. Багато магазинів відкривалися за франчайзинговою схемою. У 1980 році бренд Wallis увійшов до складу Sears Group, яка в 1999 році стала належати Arcadia Group, якою керує сер Philip Green.
Під брендом Wallis випускається жіночий одяг, взуття та аксесуари, а також постільні речі, текстиль. Зараз бренд Wallis належить англійській групі Arcadia, яка також володіє брендами: Burton, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridge, Topman, Topshop, Wallis.

Преміальна якість тканини 60% віскоза. Тканина міцна та щільна. До складу матеріалу додано 7% металізованої нитки (люрекс). Тканина трикотажна, добре тягнеться.

Топ класичного крою з комірцем як у гольфу. Топ стане незамінним при створенні багатошарових образів з піджаками, блузками - сорочками та інше.

Ідеально підійде на фігуру 16 UK або 44 EU розміру.

Стан чудовий, без дефектів
Розміри:
плечі 43 см
пройма 23 см
груди 47 (94) см
висота комірця 5 см
загальна довжина 66 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 44/XXL/52

Схожі товари