Всі категорії
Додати товар

Трикотажне платтячко в рубчик фісташкового відтінку🌿

150 грн
Опис

Максимально мінімалістичне але з грайливим вайбом плаття-сарафан актуального відтінку зеленого( суміш сірого, оливкового, дуже весняне на мій погляд 🌱🪨).

Такі типи плаття гарно сідають як верхній шар на блузу/рубашку, особливо з актуальними обьемними рукавами, або ж гольф/лонгслів.

В ідеальному стані, ближче до стану нової речі. Якось купувала для себе в місцевому ТЦ в Brands outlet, та одягала від сили раза два, хоча й дуже подобається та трохи не мій формат. Але хто полюбляє плаття, це дуже зручно, багато варіантів з різним верхнім одягом, взуттям можна складати різноманітні образи, тканина цупкенька і добре маскує якісь недоліки та А-силуєт зазвичай підходить багатьох типам жіночої фігури а ще воно не буде жамкатися під пальто/тренчем))

Розмір ХЛ 14, та за рахунок крою підійде від М до ХЛ, особливо дівчатам з не стандартною фігурою. Відрізна лінія талії дуже вигідно підкреслює її та маскує деякі недоліки в зоні животика 😜

Тканина добре тримає форму, має шльовки для паску, тягнеться, заміри:
Пот 38 см; ПОС близько 65 см( злегка клиноподібна форма);
ПОГ 43 см;
Довжина 87 см.

Якщо маєте додаткові питання, звертайтеся, з радістю допоможу!) Заглядайте на сторінку, тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані, як просто більше не вписуються в мій гардероб, в зв'язку з деякими обставинами, наприклад змінився розмір або ж стиль життя 🤍

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Хакі
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари