Всі категорії
Додати товар

Нові брюки вільного крою на високій посадці від українського бренду

600 грн -25% 455 грн
Опис

Стильні фактурні штани з високою посадкою на талії, в дуже гарному, складному відтінку зеленого. Це не зовсім хакі, а ніби в поєднані з лаймовим.

Тканина доволі легка але форму тримають, тому добре здатні приховати деякі недосконалості фігури🙈

Брюки мають невимушений сучасний крій та фактуру, що нагадує супер актуальну лляну, але більш легкі в догляді) Крій дозволяє носити їх як з кедами так і з більш класичним взуттям, типу лоферів. Комфортна модель, на поясі вставки з резинкою, а в стегнах просторі, сама штанина пряма, тому дозволяють якнайкраще посадити на різні типи фігури. Особливо оцінять дівчата які мають великий перепад між стегнами та талією).

Абсолютно нові, з біркою. Купувала для себе в українському демократичному бренді ISSA, наприкінці минулого сезону але на жаль, для мене зараз не актуальні.

Дуже намагалася передати фактуру та особливості крою, тому робила фото в різному освітленні, в тому числі й зі спалахом.

Розмір бренду L, на мій погляд сяде прекрасно і на Мку, та дивіться по своїм особливостям фігури, уподобанням та порівнюйте заміри:

ПОТ 35см+(трохи тягнеться, бо частково на резинці)
ПОБ 54-55см
Довжина по зовнішньому краю 99см
Довжина по внутрішньому краю 67
Посадка попереду 32см, позаду 38см
Стегно(трохи нижче застібки) 34см
Низ штанини 24.2см.

Бренд вказує вміст тканини як 100 % хлопок, прасувати не складно, є сборки від талії, але це не стрілки з якими треба мучитися, та й взагалі тканина не буде сильно заминатися протягом дня.

Якщо маєте додаткові питання - задавайте, з радістю відповім! Мені дуже важливо щоб річ знайшла свою нову задоволену власницю 🤍🌿 Заглядайте ще на сторінку!) Тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані, які просто не прижилися в моєму гардеробі або ж змінилися обставини життя 🤍

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Гірчичний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари