Всі категорії
Додати товар

Базові брюки звуженого крою від польського бренду резервд

135 грн
Опис

Мінімалістичні штани класичного завуженого крою. Доволі вільного крою, але штанини звужені до низу, мають кишені спереду та обманки позаду, невеликий вшитий підворіт. Тканина доволі легка, але гарної щільності, не просвічує, й завдяки цьому велика варіативність по сезонності.
В складі поліестер та десь 20 % віскози, точно не пам'ятаю, бірку довелося зрізати, бо була дуже обьемна та розташована незручно для носіння. А так, це досить поширена тканина -костюмка польського масмаркету брендів reserved/mohito. Я вже дуже довго купую речі з такого типу тканини, з різним співвідношенням віскози+ п/е, бо вони дуже зручні в догляді та комфортні в носці.

Брюки в дуже хорошому стані ближче до ідеального, мінімальні сліди носки, без недоліків. Річ чиста, охайна -після прання.
З особистого гардеробу, купувала декілька років тому, в місцевому магазині даного бренду.

Розмір вказано С36, але брала на свій 38 М-Л, були майже обтислі. Бо маючи нестандартні параметри любила моделі брюк більше щоб схожі на модель" сигарети ".
Та на класичну С-ку, буде саме як задумано більше вільного, невимушеного крою. Універсальна модель в плані сезонності, однаково комфортні як влітку так і восени.

Заміри
Пот 41см
Поб 53-55см
Штанина зверху 31-32см
Низ 14см
Довжина зовнішнього краю 95см
Довжина внутрішнього краю 70см

Якщо маєте додаткові питання- звертайтеся з радістю підкажу 🤍
Заглядайте ще на сторінку, тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані, які ретельно підбирала для себе, з любов'ю але просто не прижилися в моєму гардеробі або ж змінилися обставини життя

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан

Схожі товари