Всі категорії
Додати товар

Трикотажні джогери на високій посадці від українського бренду

330 грн
Опис

Стильні та зручні трикотажні штани- джогери в стилі кежуал, злегка завужені. Актуального та дуже універсального відтінку сірий меланж.
На високій посадці , комфортні в носці завдяки поясу резинці та загальній еластичності та м'якості матеріалу.Тканина футер стрейч, бавовна 80% і 20% полієстер, гарної щільності, підійдуть практично на всі сезони, реально універсальна річ.

Брюки мають кармани попереду, та стильну обробку по низу штанки.

Дуже базова модель, та разом з тим не банальна, вони гарно поєднуються з невимушеними сорочками та кедами або будь-якими джемперами вільного крою, як до лоферів/балеток 🥿👞так і до комбатбутс🥾

Виробництво Україна. Це Кіровоградський трикотажний бренд пані Яновська, дуже гарна якість, неймовірно приємний до тіла матеріал( завжди прискіплива до такого).

В ідеальному стані ближче до стану нової речі.
По факту одягла лише раз, на жаль після травми колінних суглобів маю обмеження щодо багатьох речей які раніше носила. Вказано наш розмір 50, але я тоді брала на свої нестандартні параметри, і приблизно 46, неповномірний 48розмір, щоби вони мали більше вільний крій, зараз на 48-50 як слім, теж сідає гарно🖤 Зріст 172см.

**Ширина виробу по стегнах - 51 см, Висота посадки спереду - 30 см, Висота посадки ззаду - 38 см, Довжина по бічному шву - 92 см, Довжина по внутрішньому шву - 64 см, Ширина штанки верх - 31 см , Ширина штанки низ - 14,5 см.

Запитуйте, якщо ще щось цікавить -з радістю відповім! Мені дуже важливо знайти речам нову задоволену власницю🤍Тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані які просто не прижилися в моєму гардеробі або ж змінилися обставини життя ✨

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер Бавовна

Схожі товари