Всі категорії
Додати товар

Вкороченна парка, елегантна ветрівка осінь -весна

300 грн
Опис

Неймовірно стильна модель курточки на поясі з накладними кишеньками.

Куртка має прямий напіввільний силует, є пасок, функціональні і дуже ефектні накладні кишені, застібка на замок та зверху клапан з кнопками, можна застібати лише на кнопки, так трохи вільніше сідає, але надійно захищає від вітру всеодно, рукав теж регулюється кнопками А ще тут такий кайфовий склад- котон, льон, вискоза та захисне покриття. Дуже затишна в носці, в сиру погоду неймовірно приємно її носити під светрик, дивним чином легенька , проте зберігає тепло та захищає від вітру.
Капюшон акуратно складається всередині комірця, він також з аналогічним покриттям, хорошого розміру, не куций.
Розмір М -38, ідеально на С-М.
Я вдягала на зріст 172 см та 88-71-105см.

Заміри зроблю трохи згодом або ж по запиту

Річ в дуже хорошому стані, ближче до ідеального, мінімальні непомітні сліди використання.
Тільки буквально трохи змінився колір у гудзиків, але виглядає на мій погляд ще більш стильно, та на поясі трохи потертостей з внутрішньої сторони, які непомітні в носці, (він шкіряний) та зсередини було виправлено мною невеликий нюанс -трохи була надірвалася кишеня, по шву, то від зустрічі з вівчаркою, яка дуже хотіла щоб з нею пограли 🙈Але не помітно , якщо не знаєш, не знайдеш.

А так виглядає достойно, немає навіть зсередини ніяких слідів носіння, навіть у вразливих місцях типу коміра чи під руками. Чиста, охайна після прання (на бірці дозволено ручне прання)Я просто на жаль з неї виросла вже.
Є ще фото в деталях 🖤

Якщо маєте додаткові питання- звертайтеся 🤍 Заглядайте ще на сторінку! Я тут продаю свої речі, які просто не прижилися в гардеробі або ж змінилися обставини життя 🤍✨

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Котон Льон
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари