Всі категорії
Додати товар

Сироватка-крем омолоджувальна з бакучіолом the inkey list bakuchiol moisturiser...

680 грн
Опис

Bakuchiol Retinol Alternative

Бакучіол — безпечна, комфортна заміна ретинолу, унаслідок застосування якого відбувається суттєве епідермальне оновлення.

Цей компонент являє собою рослинний екстракт, що отримується з насіння псоралії льощинолистої. Бакучіол — поки єдиний рослинний засіб, який проникає в шкіру, як ретинол: активізує "ген молодості", зв'язується з наявними в клітинних мембранах ретиноїдними рецепторами, у такий спосіб запускаючи безліч процесів, , що сприяють видимому омолодженню та збереженню молодості дерми. Хоча в структурі схожості з ретинолом немає, але за дією екстракт псоралії абсолютно ідентичний, він проявляє себе як дієвий антиейдж-компонент. Бакучіол позбавлений вад ретинолу, не має побічних ефектів і підходить усім без винятку: володаркам жирної, сухої, тьмяної та чутливої шкіри. Він не має вікових обмежень, не викликає неприємностей типу лущення й подразнення. Негативний вплив на шкіру можливий лише в разі індивідуальної нестерпності.

Корисні властивості бакучіолу:

Активізує синтез гена, що відповідає за молодість шкіри, запускає активне вироблення колагену першого, третього та четвертого типів.
Працює як антиоксидант, сповільнюючи окиснення, бакучіол запобігає руйнуванню клітинних мембран і допомагає зберегти цілісність структури тканин шкірного матриксу.
Лікує висипки й акне, бакучіол — практично єдина природна речовина, що має таку виражену активність щодо проявів вугрової висипки.
Підтверджено антисептичну та протигрибкову дію, що допомагають справлятися з різними дерматологічними захворюваннями та інфекціями.
Застосування бакучіола дає змогу домогтися таких ефектів:

згладження як дрібних, так і глибших зморщок (мімічних і зумовлених віковими змінами);
вирівнювання рельєфу шкірних покривів;
освітлення пігментації, поліпшення кольору обличчя;
підвищення еластичності та тонусу шкіри;
Позбавлення чорних цяток і вугрів, ефективне терапія акне.

Бакучіол фотостабілен, тому косметику на основі бакучіолу можна використовувати в денну пору та в літній період

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?