Всі категорії
Додати товар

Барака готу кола плюс, масло чорного кмину 60 капсул, шрі-ланка

799 грн
Опис

Baraka Gotukola Plus, олія чорного кмину:
  - відновлює циркуляцію крові;
  - покращує пам'ять;
  - зміцнює нервову систему;
  - нормалізує сон;
  - живить та відновлює шкіру, покращує колір обличчя;
  - стимулює вироблення колагену в організмі;
  - прискорює ріст волосся;
  - зміцнює стінки судин, тонізує лімфатичну та венозну систему,        позбавляє варикозного розширення вен, знімає тяжкість у ногах;
  - сильний кровоочисний засіб;
  - нормалізує роботу імунної системи;
  - покращує роботу надниркових залоз.

   Baraka Gotukola Plus багаті вітамінами та мікроелементами, збільшують тривалість життя, уповільнюють старіння, підходять для молодих та у зрілому віці.

   Ідеальне поєднання індійського щитолистника та чорного кмину можна ефективно використовувати для покращення кровообігу, кольору обличчя, покращення функцій пам'яті. Чорний кмин сприяє підвищенню рівня гемоглобіну та кількості червоних кров'яних тілець. Чорний кмин також забезпечує загальний захист імунної системи.

  Baraka Gotukola Plus в капсулах - поєднання індійського щитолистника готу коли (Центела азіатська) і посилює його властивості олію чорного кмину. 100% натуральний продукт.

  Готу кола - це тропічна рослина, що має високу оздоровчу цінність і використовується в аюрведі як омолоджуючий засіб, що зміцнює нервову систему, живить і стимулює роботу мозку, навіть листя рослини нагадує дві півкулі головного мозку.

   Олія чорного кмину це більше ста компонентів, таких як мікроелементи, вітаміни, ароматичні олії та ферменти. Олія містить 58% незамінних жирних кислот, у тому числі омега 6 та омега 3. Вони необхідні для врівноважування та зміцнення імунної системи, надають силу організму для усунення інфекцій, алергії та боротьби з хронічними захворюваннями.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари