Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, силімариновий комплекс, для здоров'я печінки, 360 шт.

1550 грн
Опис

California Gold Nutrition, силімариновий комплекс, для здоров'я печінки, розторопша, куркумін, артишок, кульбаби, імбир і чорний перець, 360 рослинних капсул
Опис
Силімариновий комплекс California Gold Nutrition
Містить екстракт розторопші та силімарину, стандартизований до 80%
Містить синергетичну суміш з кульбаби, артишоку та імбиру
Містить куркуму Curcumin C3 Complex® і чорний перець Bioperine®
Підтримує здоров'я печінки та сприяє нормальній детоксикації організму*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP
Гарантія 100% Gold Guarantee

Расторопша — це квітуча рослина, цілющі властивості якої традиційно використовувалися впродовж багатьох століть. Сучасні дослідження показують, що силімарин, основний хімічний компонент цієї рослини, може допомогти в підтримці загального здоров'я печінки та бере участь у процесах здорової детоксикації організму.* Розторопша — одна з найвідоміших рослин, використовуваних для підтримки здоров'я печінки, а кульбаба, артишок і куркума в складі цього препарату спільно виконують допоміжну функцію.

Силімариновий комплекс California Gold Nutrition — це унікальна формула, що містить суміш розторопші, кульбаби, артишоку та куркуми. Екстракт розторопші стандартизований до 80% флавоноїдів силімарину, екстракт кульбаби міститься в співвідношенні 4:1, а екстракт артишоку — у співвідношенні 10:1. Імбир і чорний перець доповнюють інші активні інгредієнти, забезпечуючи краще засвоєння.

статті в блогі iHerb
Екстракт розторопші та детоксикація

Сертифікат якості iTested

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 рослинній капсулі на день під час їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Екстракт насіння розторопші, екстракт кореня кульбаби, екстракт листя артишоку, екстракт кореня куркуми (C3 Complex®️), порошок із кореня імбиру, екстракт плодів чорного перцю (BioPerine®️)

Інші інгредієнти
Рослинна капсула (модифікована целюлоза).

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на незалежному підприємстві, що має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де також можуть оброблятися інші продукти, які містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком приймання харчових добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натуропатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Відлуння від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула
Порцій в упаковці: 360

Кількість в 1 порції % від добової норми
Екстракт розторопші (Silybum marianum, насіння) (стандартизований до 80% флавоноїдів силімарину) 300 мг †
Екстракт кульбаби (Taraxacum officinale, корінь) 100 мг †
Екстракт артишоку (Cynara scolymus, листя) 50 мг †
Екстракт куркуми (Curcuma longa, кореневище

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари