Всі категорії
Додати товар

Риб'ячий жир omega-3 kirkland signature fish oil 1000mg, 400 гелевих капсул, сша

1490 грн
Опис

Kirkland Signature Fish Oil 1000mg — Риб'ячий жир 1000 мг (400 табл.)

Підтримує здоров'я серця й судинної системи

Забезпечує організм жирними кислотами Омега-3 для здоров'я та гнучкості клітинної мембрани

В одному пакованні міститься 400 капсул

1000 мг в одній із капсулі, 250 мг із яких становить Омега-3

Одна капсула містить:

1000 мг риб'ячого жиру 
250 мг поліненасичених кислот Омега-3 ЕПК і ДГК 
50 мг інших поліненасичених кислот Омега-3 
     Багате джерело концентрованого риб'ячого жиру, містить 300 мг жирних кислот Омега-3. Зручний, легкий і природний спосіб поліпшити здоров'я серця — це приймати риб'ячий жир збагачений жирними кислотами Омега-3, вироблений компанією Kirkland Signature. Джерелом цього риб'ячого жиру є не штучно-вирощена, а океанічна глибоководна риба.

     Корисний у профілактиці серцево-судинних захворювань.

Рекомендації щодо застосування: Приймайте по одній капсулі двічі на день, запиваючи склянкою води, бажано після їди.

Склад: Риб'ячий жир концентрат, желатин, гліцерин, вода, токоферол.
Містить: Риба (анчоусові, сардини), соя.
    Риб'ячий жир — країна походження Перу. Якість протестована та герметично упакована в США.
Під час вагітності, прийняття будь-яких ліків або медичних процедур, перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем. У разі виникнення побічних реакцій, припинити використання і звернутися до лікаря.

    Не містить штучних барвників, ароматизаторів, дріжджів, глютену.

    Зберігати за кімнатної температури, щільно закритим, у недоступному для дітей місці. Уникати перегрівання.

    Приймання риб'ячого жиру Kirkland Signature Omega-3 — це зручний, простий і природний спосіб підтримати здоров'я серця. Риб'ячий жир Kirkland Signature надходить із глибоководної риби, а не з риби, вирощеної на фермах. Для видалення ртуті використовуються найсучасніші процеси очищення. 1000 мг концентрату риб'ячого жиру, що забезпечує 250 мг EPA + DHA на порцію. Підтримує здоров'я серця та судинної системи; містить омега-3 для здоров'я та гнучкості клітинних мембран.

     Було проведено кілька клінічних випробувань, що показують переваги вживання риб'ячого жиру та зниження ризику серцевих захворювань. Американська кардіологічна асоціація рекомендує здоровим американцям споживати дві порції жирної риби на тиждень, забезпечуючи приблизно 1750-3500 мг DHA і EPA на тиждень. Ця кількість становить 250-500 мг DHA і EPA на день. Вживання омега-3 жирних кислот EPA і DHA допомагає підтримувати здоров'я серцевого м'яза та кровоносних судин.

     Омега-3 жирні кислоти EPA і DHA містяться в жирній рибі, як-от лосось, скумбрія, анчоуси та сардини. Альфа-ліноленова кислота (ALA) — ще одна жирна кислота омега-3, що міститься в оліях льону, каноли, сої, перили та волоського горіха. Наш організм може перетворювати АЛК в ЕПК і ДГК, хоча швидкість цього невисока.

     Цей продукт підтверджений Фармакопеєю США (USP), яка є незалежною науковою некомерційною організацією, яка встановлює суворі стандарти якості та чистоти для харчових добавок, що виробляються та розповсюджуються у всьому світі. Стандарти Фармакопеї США щодо ліків підлягають здійсненню в Сполучених Штатах Керуванням із контролю за продуктами та ліками.

     З 1995 року бренд Kirkland Signature пропонує високоякісні добавки за високою ціною для членів. Вітаміни, мінерали та домішки Kirkland Signature виробляються з ретельно відібраних інгредієнтів від перевірених постачальників. Добавки виробляються відповідно до стандартів належної виробничої практики. Крім того, багато продуктів перевірено Фармакопеєю США (USP), яка є незалежною науковою некомерційною організацією, яка встановлює суворі стандарти якості та чистоти харчових добавок.

    Спосіб застосування: рекомендується приймати по одній капсулі двічі на день після їди, запиваючи склянкою води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари