Всі категорії
Додати товар

Хондропротектор kirkland signature glucosamine & chondroitin, 280 пігулок, глюкозамін...

2500 грн
Опис

Kirkland Signature Extra Strength Glucosamine 1500mg Chondroitin 1200mg Sulfate
Посилена формула Глюкозамін (1500мг) з Хондроїтіном (1200мг)
     Для підтримки здоров'я суглобів, хрящової та сполучної тканини додайте до свого щоденного раціону харчування Глюкозамін (1500мг) з Хондроїтіном (1200мг) з максимально покращеною формулою від Kirkland Signature. Щоденна добова доза становить 2 таблетки на день.
• Підтримка та гнучкість суглобів
• Стимулює регенерацію хрящової тканини
     Глюкозамін є основним будівельним матеріалом для хрящової тканини, синовіальної рідини та іншої сполучної тканини. Допомагає підтримувати здорову структуру та функцію суглобів для оптимальної мобільності.
     Хондроїтин сульфат є додатковим субстратом для утворення здорового хрящового матриксу. Стимулює утворення гіалуронону, синтез протеогліканів та колагену, а також захищає гіалуронон від ферментативного розщеплення (шляхом придушення активності гіалуронідази) та від шкідливої ​​дії вільних радикалів; підтримує в'язкість синовіальної рідини, стимулює механізми репарації хряща та пригнічує активність тих ферментів, які розщеплюють хрящ (еластаза, гіларуонідаза). При лікуванні остеопорозу полегшує симптоми захворювання та зменшує потребу в нестероїдних протизапальних препаратах.
     Склад:
Глюкозаміну гідрохлорид, хондроїтин сульфат натрію (бичачий). Містить 2% або менш штучного ванільного ароматизатора, карнаубського воску, кроскармелози натрію, гідроксипропілметилцелюлози, магнію стеарату, тригліцеридів з середньою довжиною ланцюга, мікрокристалічної целюлози, поліетиленгліколю, діоксиду кремнію, лаурилнацету.
Містить: Ракоподібні молюски (краби, креветки).
Немає штучних барвників
Без цукру
Без глютену
Без лактози
Не містить штучних барвників, лактози, глютену, цукру.
   Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 таблетки на день разом із їжею.
Не перевищувати добову дозу, що рекомендується.
Результати залежить від індивідуальних особливостей.
Перед початком застосування біологічно активних добавок вагітні або годуючі жінки, особи, які страждають на хронічні захворювання, особи похилого віку, неповнолітні, пацієнти, які приймають рецептурні препарати, а також особи, у яких діагностовані захворювання, повинні проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.
Упаковка: 220 таб (110 пор)
Чи не є лікарським засобом.
Вид: Спеціальні продукти
Стать: Унісекс
Смак: Без смаку
Вміст порції: 2 таблетки
Вага: 330 г
Вміст елементів у 1й порції: Склад: глюкозаміну гідрохлорид, хондроїтин сульфат натрію (бичачий). Містить 2% або менш штучного ванільного ароматизатора, карнаубського воску, кроскармелози натрію, гідроксипропілметилцелюлози, магнію стеарату, тригліцеридів з середньою
Країна-виробник: США

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари