Всі категорії
Додати товар

Омега 3 жирні кислоти дгк для дітей - 59 мл

490 грн
Опис

Термін придатності: 07-2025

Опис

Рідка добавка з ДГК для немовлят California Gold Nutrition® BABY
Містить ДГК з омега-3 у формі тригліцеридів, ЕПК і вітамін D3
Виготовлено зі 100 % арктичної тріски дикого вилову, видобутої в Норвегії
Підтримує здоров’я мозку, нервової системи та розвиток органів зору немовлят*
Не містить глютену та ГМО
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee
Діти ростуть у вас на очах, і як батьки ви хочете зробити все можливе, щоб сприяти їхньому розвитку. Рідка добавка з ДГК для немовлят від California Gold Nutrition BABY містить корисні омега-3 жирні кислоти й вітамін D3, які допомагають підтримувати багато аспектів розвитку немовлят*.

Омега-3 та нормальний розвиток дитини
Протягом першого року життя мозок дитини збільшується приблизно на 175 %, а до кінця другого року обсяг мозку збільшується більш ніж удвічі. Ось чому багато експертів-педіатрів вважають, що в цей критичний період розвитку немовлят важливо отримувати достатню кількість ДГК*. ДГК — це омега-3 жирна кислота, яка є важливим структурним компонентом для розвитку мозку, нервової системи та зору дитини*. Наша добавка містить не тільки ДГК, а й інші омега-3 жирні кислоти, ЕПК і вітамін D3, які допомагають підтримувати дитину під час її зростання.

Рідка добавка з ДГК для немовлят від California Gold Nutrition BABY містить омега-3 кислоти ДГК та ЕПК у формі корисних тригліцеридів, отримані винятково з жиру з печінки норвезької тріски дикого вилову. Кожна партія перевіряється на наявність потенційно небезпечних рівнів забруднювачів (наприклад, важких металів, як-от ртуті) і відповідає найсуворішим міжнародним стандартам чистоти та свіжості.

Рекомендації із застосування

Додайте до дитячої суміші, іншої їжі або застосовуйте відповідно до рекомендацій педіатра. У комплект входить піпетка зі шкалою для зручного вимірювання необхідної дози. Ретельно промивайте піпетку після кожного використання. Щоб зберегти свіжість продукту, не натискайте на грушу піпетки, коли піпетка знаходиться усередині флакона. Зберігайте флакон із оригінальною кришкою в холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари