Всі категорії
Додати товар

Мака перуанська 500 мг - 90 капсул

280 грн
Опис

Термін: 02-2025

Опис

Мака перуанська від California Gold Nutrition
З коренем органічної маки (Lepidium meyenii)
Допомагає підтримувати сексуальне здоров’я, енергію та гарне самопочуття*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Мака — це корисна трав’яниста рослина з Південної Америки. Перуанська мака від California Gold Nutrition містить маку, яку вирощують високо в горах на висоті 1219 м (4000 футів) над рівнем моря. За умови щоденного приймання ця добавка може допомогти підтримувати сексуальне здоров’я, енергію та гарне самопочуття*.

Переваги маки
Мака відома своїми корисними властивостями для загального здоров’я та гарного самопочуття. Хоча мака є відомим засобом для підтримки сексуального здоров’я, її також нерідко застосовують як адаптоген, що підтримує баланс енергії та гарне самопочуття. Жовта мака, яка використовується в цій добавці, була вивчена на предмет її впливу на лібідо, а також здатності підтримувати загальний гормональний баланс у чоловіків і жінок*.

Перуанська мака від California Gold Nutrition — це жовта мака, що постачається з Перу та міститься в рослинних капсулах. Добавка підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари