Всі категорії
Додати товар

Kirkland super b-complex - комплекс вітамінів групи в з електролітами (500 шт.)

1790 грн
Опис

Kirkland Signature One Per Day Super B-комплекс з електролітами є ідеально збалансованою формулою вітамінів групи для підтримки енергетичного метаболізму, а також ключових електролітів.Ця формула також допомагає підтримувати здорову нервову систему та перетворювати їжу на енергію, тоді як вітамін С, що входить до складу комплексу, підтримує здоров´я.
     Сімейство вітамінів B допомагає зберегти здорове серце, здорові судини та здоров´я нервової системи. Ці інноваційні таблетки включають вісім членів сім´ї B-вітаміну - B1, B2, B3, B5, B6, B12, біотин та фолієва кислота, які працюють як команда, щоб забезпечити підтримку енергетичного метаболізму та харчування при стресах повсякденного життя. Крім того, фолієва кислота також підтримує здоров´я нервової системи та енергетичний обмін.
     Незважаючи на те, що вітаміни групи В містяться в деяких харчових продуктах, більшість яких руйнується під час приготування їжі. Super Vitamin B-Complex - це один з небагатьох вітамінних комплексів, який рекомендується до щоденного застосування кожній людині.
Комплекс:
- відновлює дефіцит вітамінів групи В;
- протистоїть стресу, депресії;
- зміцнює нервову систему;
- знімає втому;
- підтримує здоров´я серцево-судинної системи;
- покращує енергетичний обмін;
- підтримує роботу шлунково-кишкового тракту.

Показання для застосування вітамінів групи В:
- гіпо-і авітаміноз групи В;
- захворювання серцево-судинної системи;
- захворювання шлунково-кишкового тракту;
- свербіж різної етіології;
- захворювання шкіри;
- стреси, депресія.

     Електроліти зустрічаються по всьому тілу, де вони відіграють важливу роль у численних біологічних процесах. Два з найважливіших електролітів є натрій і калій. Ці електроліти допомагають регулювати нервові сигнали, що посилаються від мозку до м´яза під час роботи. Натрій і калій може бути спожитий у раціоні, оскільки вони можуть бути вироблені межах тіла. Під час фізичних вправ електроліти можуть бути втрачені через піт, тому важливо для активних людей замінювати їх через їжу або у вигляді добавок.
     Кожна таблетка містить: Вітамін С 200 мг, Тіамін (вітамін В-1) 100 мг, Рибофлавін (вітамін В-2) 20 мг, Ніацин 25 мг, Вітамін В-6 3 мг, Фолієва кислота 400 мкг, Вітамін B-12 100 мкг, Біотин 300 мкг, пантотенова кислота 5,5 мг, натрій 90 мг, калій 30 мг. Склад: хлорид натрію, фосфат дикальція, аскорбінова кислота, клітковина (рослинного походження), тіамін мононітрат, калію хлорид, натрієву сіль кроскармелози, ніацинамід, діоксид кремнію, рибофлавін, манітол, магнію стеарат, целюза гідрохлорид, фолієва кислота, d-біотин, ціанокобаламін, карнаубський віск.

Рекомендації до застосування:

Приймати по одній таблетці на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари