Всі категорії
Додати товар

«дьогтярний ент» натуральне мило, з нуля. шматочок. ручна робота. березовий дьоготь (7%).

129 грн -4% 125 грн
Опис

Зважаючи на високий відсоток вмісту дьогтю в милі воно має сильний димний, але дуже привабливий деревний аромат. З відтінком ніжного та тонкого, на його фоні, аромату чайного дерева. Це мило — те, що треба для людей, які не морочаться на солодких і звичних ароматах, а шукають для себе надійного союзника у повсякденній боротьбі з будь-якими вірусами, мікробами та шкірними захворюваннями.

Унікальність: це лікувальний сорт дьогтярного мыла, тому дозування дьогтю в цьому рецепті 7% (для профілактичних цілей дозування дьогтю - до 3%). Відсоток вмісту дьогтю в цьому сорті мила встановлюється індивідуально або з мети застосування.

Унікальність: березовий дьоготь (7%), чайне дерево.
Вага шматочка: 70-75 грам.

Повний склад мила: натуральний березовий дьоготь (7%). Ефірна олія чайного дерева. Корисні добавки: вітаміни А, Е, F. Натуральні омилені рослинні олії: оливкова Extra Virgin, пальмова, кокосова, касторова та авокадо.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як:

- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори, віддушки.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Чи не тестується на тварин.

Натуральне мило Mr-magpie - це унікальне крафтове мило, яке виготовляється в дуже обмежених обсягах. І практично завжди на замовлення. Виключно з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров'ю людини. Без шкідливих речовин, без звичної глобалізованої брехні, що розповсюджується щодня через телевізійну та іншу рекламу. Без компромісів.

Підтверджений результативний захист – мікроби та віруси живуть уже мільйони років, вони пристосовуються та виживають. Однак обов'язковою умовою для адаптації є пережити загрозу існуванню. Жоден вірус чи мікроб, після використання мила Mr-magpie, не адаптувався – R.I.P.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило - змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати у природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 24 місяці. Він може змінюватись в залежності від сорту мила, проте – не менше 24 місяців.

Застереження щодо використання: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів — відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного свого роду, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари