Всі категорії
Додати товар

«дегтярний груд» натуральне мило, з нуля. шматочок. з березовим дегтем. дегтярне. лікувальне.

155 грн
Опис

Молодший брат «Дегтярного Ента» — має схожий, але менш сильний, різкий аромат, що «захоплює подих», але все ще підозріло вабливий. Мило, виготовлене за таким рецептом, прекрасно підійде для щоденного та довгострокового використання всією сім'єю, на підтримку загальних підходів і поглядів на гігієну, профілактику та чистоту тіла та душі.

Унікальність: це стандартний рецепт профілактичного дегтярного мила Mr-magpie, тому дозування ягтя в цьому рецепті 2,5% (для профілактичних цілей дозування дегтя — до 3%, для лікувальних — понад 7%). Відсоток вмісту дегтя в цьому сорті мила встановлюється індивідуально або з огляду на ціль застосування.
Вага шматочка: 135 - 140 грамів.

Повний склад мила: натуральний березовий дьоготь (2,5%). Корисні добавки: вітаміни А, Е, F. Натуральні омиті олії: оливкова Extra Virgin, пальмова, кокосова, рицинова, вівсяна й евкаліпта.

У складі немає шкідливих і небезпечних інгредієнтів. Як-от:

- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогенні);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES і спирти;
- мінеральні оливи (нефтепродукти), тваринні жири, силікони;
— синтетичні барвники й ароматизатори, запашники.

У складі тільки натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Натуральне мило Mr-magpie — це унікальне, крафтове мило, яке виготовляється в дуже обмежених об'ємах. І практично завжди на замовлення. Винятково з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров'ю людини. Без шкідливих речовин, без уже звичної глобальної уяви, що розповсюджується щодня через телевізійну та іншу рекламу. Без компромісів.

Підтверджений результативний захист — мікроби та віруси живуть уже мільйони років, вони пристосовуються й виживають. Однак обов'язковою умовою для адаптації є — пережити загрозу існування. Жоден вірус або мікроб, після використання мила Mr-magpie, не адаптувався — R.I.P.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними та легкими рухами розподілити піну, що утворюється на тілі. Перевірити всі потрібні ділянки «помилені». Ще раз розподілити піну то тілу, згадати, що пора змивати мило — змити мило водою. Що частіше використовувати — то чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. У разі дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 24 місяці. Він може змінюватися залежно від сорту мила, проте — не менш ніж 24 місяці.

Застереження під час використання: рекомендуємо переконатися, що індивідуальна нестерпність компонентів немає.

Mr. Magpie — унікальний. Він може створити будь-який товар на Вашому індивідуальному замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявіть свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати володарем єдиного у своєму роді, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Аптечна Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари