Всі категорії
Додати товар

«дігтярний грут» натуральне мило, з нуля. болід/машина. ручна робота. дігтярне. лікувальне.

135 грн
Опис

Молодший брат «Дегтярного Ента» — має схожий, але менш сильний, різкий і «захоплюючий подих» аромат, але все ще підозрілий. Мило, виготовлене за таким рецептом чудово підійде для щоденного та довгострокового використання всією сім'єю, на підтримку загальних підходів та поглядів на гігієну, профілактику та чистоту тіла та душі.

Унікальність: це стандартний рецепт профілактичного дьогтюву мила Mr-magpie, тому дозування дьогтю в цьому рецепті 2,5% (для профілактичних цілей дозування дьогтю - до 3%, для лікувальних - понад 7%). Відсоток вмісту дьогтю в цьому сорті мила встановлюється індивідуально або з мети застосування.
Вага боліда: 120-125 грам.

Повний склад мила: натуральний березовий дьоготь (2,5%). Корисні добавки: вітаміни А, Е, F. Натуральні омилені рослинні олії: оливкова Extra Virgin, пальмова, кокосова, касторова, вівсяна та евкаліпта.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як:

- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори, віддушки.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Чи не тестується на тварин.

Натуральне мило Mr-magpie - це унікальне крафтове мило, яке виготовляється в дуже обмежених обсягах. І практично завжди на замовлення. Виключно з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров'ю людини. Без шкідливих речовин, без звичної глобалізованої брехні, що розповсюджується щодня через телевізійну та іншу рекламу. Без компромісів.

Підтверджений результативний захист – мікроби та віруси живуть уже мільйони років, вони пристосовуються та виживають. Однак обов'язковою умовою для адаптації є пережити загрозу існуванню. Жоден вірус чи мікроб, після використання мила Mr-magpie, не адаптувався – R.I.P.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило - змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати у природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 24 місяці. Він може змінюватись в залежності від сорту мила, проте – не менше 24 місяців.

Застереження щодо використання: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів — відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного свого роду, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари