Всі категорії
Додати товар

"брауні з неролі" натуральне мило, з нуля. квітка. ручна робота. шоколад, неролі.

129 грн
Опис

Прекрасний аромат класичного чорного, натурального шоколаду, приправленого квітковою свіжістю з легкою терпкістю та відтінком землістого аромату, чудово підійде для любителів класичних ароматів без зайвих складнощів — класика, для класиків.

Унікальність: натуральний шоколад, ефірна олія неролі.
Вага квіточки: 105-115 грам.
*В наявності квіточка у формі ромашки.

Повний склад мила: ефірна олія неролі. Какао терте натуральне. Натуральні омилені рослинні олії: какао, кокосове, ши (карите), оливкова Extra Virgin, авокадо та персикових кісточок. Вітаміни А, Е, F.

У складі немає шкідливих та небезпечних інгредієнтів. Таких як:

- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES та спирти;
- мінеральні олії (нафтопродукти), тваринні жири, силікони;
- синтетичні барвники та ароматизатори, віддушки.

У складі лише натуральні, сертифіковані компоненти. Чи не тестується на тварин.

Натуральне мило Mr-magpie - це унікальне крафтове мило, яке виготовляється в дуже обмежених обсягах. І практично завжди на замовлення. Виключно з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров'ю людини. Без шкідливих речовин, без звичної глобалізованої брехні, що розповсюджується щодня через телевізійну та іншу рекламу. Без компромісів.

Підтверджений результативний захист – мікроби та віруси живуть уже мільйони років, вони пристосовуються та виживають. Однак обов'язковою умовою для адаптації є пережити загрозу існуванню. Жоден вірус чи мікроб, після використання мила Mr-magpie, не адаптувався – R.I.P.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr-magpie. Плавними і легкими рухами розподілити піну, що утворилася по тілу. Перевірити чи всі необхідні ділянки «намилені». Ще раз розподілити піну те тіло, згадати, що час змивати мило - змити мило водою. Чим частіше використовувати — тим чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати у природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. За дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 24 місяці. Він може змінюватись в залежності від сорту мила, проте – не менше 24 місяців.

Застереження щодо використання: рекомендую переконатися, що індивідуальна непереносимість компонентів — відсутня.

Mr. Magpie – унікальний. Він може створити будь-який товар на Ваше індивідуальне замовлення (аромат, колір, дизайн). Виявляйте свою індивідуальність, і ми допоможемо Вам стати власником єдиного свого роду, унікального, товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари