Всі категорії
Додати товар

Стильні шорти у леопардовий принт m&s collection

350 грн
Опис

Стильні шорти у леопардовий принт у чорно-білих кольорах від відомого британського бренду Marks &Spencer. Преміальна якість тканини 55 % льону та 45% віскоза. Тканина м'яка, але щільна. Льон - довговічний, міцний і надійний матеріал. На такій тканині не з'являються ковтунці, вона зберігає щільність в процесі тривалої інтенсивної експлуатації, не втрачає колір. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені.
Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.
Шорти на зав'язці, позаду "резинка", що забезпечує комфортну посадку по будь-якій фігурі. Дві класичні симетричні діагональні кишені, аналогічно дві симетричні накладні кишені ззаду (на фото). Класичний леопардовий принт в моно варіанті як ніколи актуальний цього сезону. Він буде добре поєднуватися з білими кросівками, кедами, мюлями або босоніжками. До них пасує як нарядна блузка, так і звичайна базова футболка або майка. Добре сідає на фігуру 20 UK або 48 EU розмір. Подібні льняні шорти на сайті коштують 42 євро або 1700 грн.

Стан нової речі, без дефектів.
Розміри:
довжина 41 см
внутрішній шов 26 см
ширина талії 52 (104) см
ширина штанин внизу 40 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари