Всі категорії
Додати товар

Комплекс для зміцнення імунітету

248 грн
Опис

Вітаміни з США.
Immune 4 від California Gold Nutrition
🟢Суміш вітамінів та мінералів, що містить вітаміни C і D, цинк та селен
🟢Підтримка імунної системи
🟢Підходить для вегетаріанців
🟢Не містить глютена, ГМО та сої
🟢Гарантія 100% Gold Guarantee

Ваша імунна система - це перша лінія оборони від незліченних інфекцій, що забезпечує захист організму за перших ознак неприємностей. Immune 4 від California Gold Nutrition допомагає захистити ваш організм, забезпечуючи додаткову підтримку імунної системи, коли ви її потребуєте.

Immune 4 містить комбінацію чотирьох клінічно вивчених вітамінів та мінералів, які сприяють зміцненню імунної системи. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C і D, цинку та селену.

Вітамін C – антиоксидант, який посилює функції лейкоцитів та власне виробництво організмом речовин, що зміцнюють імунітет, які допомагають боротися з вірусами та бактеріями.

Вітамін D відіграє важливу роль у регулюванні та підтримці імунної системи, а також у її реакції на сезонні фактори стресу.

Цинк є важливим мікроелементом для здорової імунної функції, оскільки він необхідний для розвитку та активації лейкоцитів. Ці клітини допомагають організму боротися з невідомими організмами, що проникають у нього ззовні.

Селен відіграє у зміцненні імунного здоров'я, особливо функції вилочкової залози, «головного контролюючого органу» імунної системи.

60 капсул - курс на 60 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yanakocherz
yanakocherz
Одеса
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари