Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition омега-3 риб'ячий жир преміальної якості 240 капсул із...

740 грн
Опис

California Gold Nutrition омега-3 риб'ячий жир преміальної якості 240 капсул із риб'ячого желатину
Термін придатності до 06.2025.

Риб'ячий жир омега-3 преміальної якості від California Gold Nutrition
Концентрований і підданий молекулярній дистиляції продукт
Підтримує загальний імунітет
Допомагає підтримувати оптимальний ліпідний профіль

Жирні кислоти омега-3 — це один із різновидів «корисних жирів», що містяться в багатьох видах риби, які організм може використовувати для підтримки своїх різних функцій. Риб'ячий жир омега-3 преміальної якості від California Gold Nutrition містить кілька омега-3 жирних кислот, зокрема ДГК і ЕПК, які щодня допомагають отримувати достатню кількість цих поживних речовин, сприяючи здоров'ю багатьох систем організму*.

Переваги добавок з омега-3
Якщо ви не можете отримати необхідну кількість омега-3 зі свого раціону, щоденна добавка може допомогти вам підтримувати достатній рівень корисних жирів. Такий підхід пов'язаний із підтримкою ліпідного профілю*. Крім того, вважається, що споживання необхідної кількості омега-3 забезпечує інші корисні для здоров'я властивості, зокрема зниження ризику виникнення серцево-судинних захворювань, підтримки нормальної роботи мозку та загального імунітету*.

Риб'ячий жир омега-3 преміальної якості від California Gold Nutrition — продукт молекулярної дистиляції, який містить 180 мг ЕПК і 120 мг ДГК в одній капсулі з високоочищеного та концентрованого натурального риб'ячого жиру від світових виробників, відповідає суворим стандартам контролю якості. Капсули з риб'ячого желатину не містять свинячих або побутових інгредієнтів і виробляються в Каліфорнії (США) із сировини від світових виробників.

Рекомендації щодо застосування
Вживати по 2 капсули на день під час їди. Рекомендується приймати відповідно до призначення кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари