Всі категорії
Додати товар

Масло вечірньої примули, evening primrose oil, solgar, 500 мг, 90 капсул

488 грн
Опис

Олія примули вечірньої повноцінно може замінити тільки один продукт - материнське молоко. Масло є найбагатшою постачальником жирних кислот, а саме - гамма-ліноленової кислоти (GLK), яка служить живильним підтримкою (особливо жінкам з ПМС). При системному застосуванні препаратів на основі цього масла наш організм самоочищається від шлаків і вільних радикалів. Якщо продовжувати розмову про лікувальні ефекти, в першу чергу, потрібно сказати про те, що Масло примули вечірньої Солгар чинить сильний протизапальну, імуностимулюючу, протимікробну та антитромботична дія. Нормалізує гормональний фон, попереджає інфаркти та інсульти, зміцнює кістки, судини і багато іншого. Цей продукт показаний людям з хворобами нирок, склерозі, артриті і діабеті. Крім лікувальних властивостей, це масло широко відомо як приголомшливе косметичний засіб. Воно підійде для всіх типів шкіри: зволожить, пом'якшить, дасть додаткове харчування, надаючи протизапальну і антиалергенна дії. Це масло просто необхідно для в'янучої шкіри.

Використовуючи масло вечірньої примули Солгар системно і правильно, можна значно поліпшити не тільки своє здоров'я, але і зовнішній вигляд.

Приймати від 1 до 3 капсул на день, бажано під час їжі.

Інші інгредієнти:
Желатин, рослинний гліцерин.

Не містить:
Клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте які-небудь ліки або плануєте операцію - перед прийомом проконсультуватися з лікарем. Зберігати в прохолодному, сухому, недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо печатка під ковпаком зламана або відсутня.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари