Всі категорії
Додати товар

Риб'ячий жир, омега 3 (omega-3 (epa, dha), solgar, потрійна сила, 950 мг, 100 капсул

2047 грн
Опис

Лікарі і дієтологи рекомендують дорослим вживати не менше трьох рибних блюд в тиждень, віддаючи перевагу жирним сортам (сардина, оселедець, лосось, сьомга, форель). Але риба присутня на нашому столі не часто, а дехто і взагалі не любить рибу. У цьому випадку просто необхідно приймати риб'ячий жир. Найцінніше, що входить до складу цього продукту – полінасичені кислоти Омега-3. Вони покращують кровообіг, знижуючи тим самим розвиток тромбів в кровоносних судинах, благотворно впливають на роботу серця, перешкоджають розвитку аритмії і атеросклерозу. Даний продукт від Солгар містить натуральні поліненасичені ЕПК і ДГК Омега-3 холодноводних риб у найвищій концентрації.

Зміст в риб'ячому жирі таких важливих вітамінів як: вітаміни групи А і D, робить його ще більш затребуваним в щоденному раціоні.

Вітамін А необхідний для нормального росту клітин шкіри і відновлення слизових, а також поліпшення зору.

Вітамін Д допомагає організму засвоювати кальцій і фосфор. Це дуже важливо в дитячому віці, так як він не тільки допомагає прискорити зростання кісток, але і попереджає розвиток рахіту. У дорослих він знижує судоми литкових м'язів, добре відбивається на зростанні зубів і кісток, а також на нервовій системі.

Риб'ячий жир в капсулах не має смаку і запаху – того, чого ми так не любимо в цьому продукті. Тому капсули - хороша альтернатива скляних баночках.

Опис:
Виробництво з 1947 року
Корисно для серця
Очищено від ртуті
Не містить ГМО
Не містить глютену, пшениці і молочних продуктів
Харчова добавка
950 мг Омега-3 від Solgar володіє найвищою концентрацією натуральних поліненасичених Омега-3 жирних кислот ЕПК і ДГК, отриманих з мешкає в холодних водах риби. Дана формула зміцнює серцево-судинну систему, суглоби і шкіру. Вона піддається молекулярної дистиляції для видалення ртуті.

Рекомендації по застосуванню:
В якості харчової добавки для дорослих приймайте одну (1) капсулу два рази в день, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти:
Риб'ячий жир, желатин, рослинний гліцерин, натуральні змішані токофероли.

Містить рибу (анчоус, оселедець, макрель, сардина).

Не містить:
Клейковина, пшениця, молочні продукти, дріжджі, цукор, натрій, штучний ароматизатор, підсолоджувач, консерванти і колір.

Попередження:
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте медикаменти, включаючи антикоагулянти, плануєте медичне або хірургічне втручання, або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом будь-яких харчових добавок. При появі побічних ефектів припиніть використання і зверніться до лікаря. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана флакона відсутня або пошкоджена.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари