Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для дітей, kangavites, solgar, ягоди, 120 таб.

1060 грн
Опис

Вітаміни для дітей, Solgar, Кангавітс, комплекс, 120 жувальних таблеток — це повний мультивітамінно-мінеральний комплекс для здорового росту та розвитку дитячого організму, починаючи з двох років. Всі батьки хочуть, щоб їхні діти ніколи не знали про нездужання й повноцінно розвивалися. Але життя вносить свої корективи. Діти грудного віку отримують усі необхідні вітаміни та мінерали з молоком матері. Але з віком їх дефіцит стає дедалі помітнішим. Щоб дитина мала міцний імунітет, правильно за віком розвивалася й потрібні комплекси, як-от Solgar, Kangavites, Complete Multivitamin&Mineral Children's Formula. Ці приємні таблетки з ягідним смаком без штучних ароматизаторів і барвників забезпечать дитячий організм більш двадцятьма вітамінами та мінералами та дадуть стабільний імунітет; гармонійний розумовий, психічний, мовневий розвиток; правильний обмін речовин; повне засвоєння їжі; злагоджену роботу всіх органів і біологічних механізмів; енергію та сили, необхідні для активних ігор і занять.

Рекомендації щодо застосування:

Дорослим і дітям 4 років — 2 жувальні таблетки на день. Дітям від 2 до 3 років — по 1 жувальній таблетці на день.

Інші інгредієнти: 

Цукороза, фруктоза, манніт, мікрокристалічна целюлоза, натуральні ароматизатори, екстракт виноградних кісточок, ксиліт, каррагінан, лимонна кислота, яблучна кислота, рослинна целюлоза, ксантанова камедь, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, стеаринова кислота. Містить сою.

Без молока або молочних продуктів.

Попередження:

Якщо ви вагітні, приймаєте будь-які ліки або плануєте операцію — проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання і зверніться до лікаря у разі виникнення будь-яких побічних реакцій. Цей продукт необхідно приймати під наглядом дорослих. Зберігати за кімнатної температури. Не використовуйте, якщо друк під ковпаком зламаний або не має. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Біологічно активні харчові добавки. Не є лікарськими засобами.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари