Всі категорії
Додати товар

Вітамін в12 (ціанокобаламін), solgar, 100 мкг, 100 таблеток

430 грн
Опис

Вітамін В12 (ціанокобаламін) - це синтетична його форма, яка не виробляється в організмі людини. Як і інші вітаміни групи B, він бере участь в енергетичному метаболізмі та інших біологічних процесах. Вітамін B12 є необхідним кофактором для виробництва ДНК і РНК. Як і фолієва кислота та вітамін В6, вітамін В12 необхідний у виробництві деяких медіаторів. Зокрема, багато дослідників вважають, що низький рівень вітаміну В12 може призвести до погіршення вироблення серотоніну, а отже, і погіршення настрою. Коли рівень вітаміну В12 в організмі стає дуже низьким, може настати ушкодження нервової системи та погіршення роботи мозку.

Спосіб застосування:
По 1 таблетці на день з їжею. Для дорослих.

Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, дикальцію фосфат, рослинна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Не містить:
Клейковини, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, консервантів і кольору.

Попередження:
З обережністю приймати в разі вагітності, приймання ліків, наявності будь-яких захворювань. Припинити використання в разі виникнення будь-яких побічних реакцій. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішнє ущільнення на пляшці відсутнє або пошкоджене.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари