Всі категорії
Додати товар

Масло вечірньої примули (evening primrose oil), solgar, 1300 мг, 60 капсул

868 грн
Опис

Масло вечірньої примули повноцінно може замінити тільки один продукт - материнське молоко. Масло є найбагатшою постачальником жирних кислот, а саме - гамма-ліноленової кислоти (GLK), яка служить живильним підтримкою (особливо жінкам з ПМС). При системному застосуванні препаратів на основі цього масла наш організм самоочищається від шлаків і вільних радикалів. Якщо продовжувати розмову про лікувальні ефекти, в першу чергу, потрібно сказати про те, що Масло примули вечірньої Солгар чинить сильний протизапальну, імуностимулюючу, протимікробну та антитромботична дія. Нормалізує гормональний фон, попереджає інфаркти та інсульти, зміцнює кістки, судини і багато іншого. Цей продукт показаний людям з хворобами нирок, склерозі, артриті і діабеті. Крім лікувальних властивостей, це масло широко відомо як приголомшливе косметичний засіб. Воно підійде для всіх типів шкіри: зволожить, пом'якшить, дасть додаткове харчування, надаючи протизапальну і антиалергенна дії. Це масло просто необхідно для в'янучої шкіри.

Використовуючи масло вечірньої примули Солгар системно і правильно, можна значно поліпшити не тільки своє здоров'я, але і зовнішній вигляд.

Опис:
На ринку з 1947 року
Холодного віджиму
Джерело ГЛК
Не містить глютену, пшениці і молочних продуктів
Біологічно активна добавка
Масло вечірнього первоцвіту — один з найбагатших джерел ненасичених жирних кислот гамма-ліноленової кислоти (ГЛК), який забезпечує живильну підтримку для жінок з ПМС. Даний препарат також сприяє здоровому функціонуванню шкіри, нервової системи і серцево-судинної системи. До його складу входить масло первоцвіту холодного віджиму найвищої якості, при обробці якого не використовуються хімічні розчинники.

Рекомендації по застосуванню:
В якості біологічно активної добавки для дорослих приймати від одного (1) до трьох (3) м'яких таблеток на день (бажано під час їжі) або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти:
Желатин, рослинний гліцерин.

Не містить:
Глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження:
Як і перед початком прийому будь-яких інших добавок, необхідно проконсультуватися з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте які-небудь ліки або страждаєте яким-небудь захворюванням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна плівка відсутня, розірвана або пошкоджена.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари