Всі категорії
Додати товар

Глюкозамін хондроітин комплекс, solgar, 75 таблеток.

1315 грн
Опис

Solgar, Glucosamine Chondroitin Complex, Extra Strength – хондропротекторний комплекс, що складається з глюкозаміну сульфату, хондроїтину сульфату, вітаміну С та марганцю. Всі ці компоненти ідеально підходять для тих, хто хоче додатково підживити свої хрящі, суглоби та зв'язки. Ця формула спеціально розроблена для забезпечення рідини в суглобах, підтримки їхньої гнучкості, рухливості, комфортних рухів. З віком, коли компоненти суглобових тканин утворюються повільніше, а пошкодження суглобових тканин виникає легше, неприємні відчуття у суглобах, і не лише, турбують багатьох людей. А глюкозамін - будівельний матеріал для суглобів, зокрема їх хрящової тканини.

Це особлива речовина (суглобова в'язко-еластична рідина, що заповнює суглоб, що сприяє ковзанню суглобових поверхонь один щодо одного) сприяє відновленню суглобів, хрящової тканини та зв'язок. Звичайна рекомендована доза глюкозаміну становить 1500 мг, у цьому комплексі 1020 мг, на день. У поєднанні з хондроїтином (1500 мг) і марганцем, глюкозамін робить хрящі більш стійкими, пригнічує запалення в суглобах при остеоартриті, остеопорозі та ін. Комплекс доповнений вітаміном С, необхідним для здоров'я суглобів, ферментам – для утворення колагену – білка, необхідного для утворення сухожиль та зв'язок.

Приймати:
По 3 таблетки в день під час їжі.

Інші інгредієнти:
рослинна целюлоза, кремнезем, стеарат магнію рослинного, рослинна стеаринова кислота, гліцерин.

Не містить:
молюски (краби, креветки), клейковину, пшеницю, молочні продукти, сою, дріжджі, цукор, ароматизатори, підсолоджувачі, консерванти.

Попередження:
З обережністю приймати під час вагітності, при прийомі інших препаратів. Діабетикам приймати під контролем лікаря. Зберігати в недоступному для дітей, в сухому, прохолодному місці. Не застосовувати препарат, якщо пошкоджена упаковка. Колір таблетки може змінюватися в залежності від партії (натуральні інгредієнти).

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари